3,2,1… START pentru Concursul “Apa, izvorul vieţii”-!

3,2,1… START pentru Concursul “Apa, izvorul vieţii”-!

3,2,1… START pentru Concursul “Apa, izvorul vieţii”-!

Mai sunt exact 10 zile în care elevii claselor 1-4 din judeţ pot trimite lucrările lor pentru Concursul “Apa, izvorul vieţii”- ediţia a III-a, tema din acest an fiind una foarte generoasă: “APA şi culorile primăverii”!

Tehnica de lucru a fost schimbată pentru această ediţie, organizatorii solicitând ca lucrările să fie în acuarelă sau tempera, pe coală A3.

Vor fi acordate 3 Premii de merit, alte 3 Premii de excelenţă şi un Premiu de popularitate, pe care giurgiuvenii îl pot desemna votând lucrarea preferată pe pagina noastră de Facebook.

Vom răsplăti pe cei premiaţi cu rucsace -ghiozdan, căşti wireless, diplome de merit şi truse complete de pictură, constând în bloc de desen, acuarele, trusă de pensule, paletă pentru culori şi… surprizele nu se opresc aici.

Concursul nostru are un Regulament pe care il puteţi găsi în presa locală sau în postările mai vechi de pe pagina Apa Service SA Giurgiu. Vă dorim succes la lucru şi aşteptăm fotografiile desenelor voastre pe adresa de e-mail apagiurgiu@yahoo.com , în condiţiile precizate în Regulament.

Regulamentul concursului “Apa, izvorul vieţii!”- ediţia a III-a – vezi aici

Apa Service Giurgiu

Ultima modificare: 12.05.2022 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Spectacol de teatru, maine seara, ora 19.00, Ateneul “Nicolae Bălănescu”, in cadrul Primăverii Culturale Giurgiuvene!

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.